vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Disney Channel introduce homosexualitatea într-un serial de mare succes despre adolescenți

  de - | 31 octombrie 2017, 8:43 AM | Stuff

  2

  Disney Channel introduce o poveste gay într-unul dintre serialele sale, scrie The Hollywood Reporter citat de News.ro și Digi24.

  Este vorba despre al doilea sezon al serialului „Andi Mack”. Un adolescent – unul dintre personajele principale ale serialului – începe să realizeze că are sentimente faţă de un alt băiat, coleg de clasă.

  Serialul, creat de Torri Minsky, o are în centru pe Andi, o fată în vârstă de 13 ani, jucată de Peyton Elizabeth Lee, şi prezintă interacţiunile ei cu familia şi prietenii cei mai buni, Cyrus (Joshua Rush) şi Buffy (Sofia Wylie).

  În acest sezon, ea încearcă să îşi lămurească sentimentele pe care le are pentru Jonah, unul dintre colegii ei. În acelaşi timp, Cyrus, care are tot 13 ani, realizează că are sentimente pentru Jonah şi se confesează lui Buffy. Scena şi reacţia lui Buffy au rolul de a servi ca exemplu pozitiv atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Acesta va fi punctul de pornire pentru Cyrus în descoperirea proprie şi autoacceptarea ca persoană gay.

  „«Andi Mack» este o poveste despre preadolescenţi care se descoperă. Terri Minsky, distribuţia şi toţi cei implicaţi în show au mare grijă ca el să fie potrivit tuturor tipurilor de public şi să transmită un mesaj despre includere şi respect faţă de umanitate”, se arată într-un comunicat Disney Channel.

  Disney Channel a mai prezentat personaje gay, dar ele au apărut într-un singur episod în seriale ca „Good Luck Charlie” şi animaţia „Doc McStuffins”.

  În politica sa privind naraţiunile şi personajele, compania Walt Disney susţine „poveşti care reflectă acceptarea şi tolerarea şi celebrează diferenţele care fac personajele noastre minunate în felul lor unic”.

  Cu o medie de vârstă a telespectatorilor de 10 ani, „Andi Mack” este cel mai urmărit serial – anul acesta – în rândul fetelor şi printre cele mai urmărite, de la lansare, între copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pe vremea lui ceausescu daca te prindea ca te uiti la asa ceva te baga la puscarie. Acuma am ajuns sa nu mai avem curajul sa ne lasam copii in fata televizorului cu serialele tip gay din ziua de astazi in care se incurajeaza homosexualitatea si ura fata de aproape si sarbatori pagane cum ar fi de exemplu Halowen , o sarbatoare care il cinsteste pe asatana. Nu ati vazut ca Sfintele Sarbatori Pascale sau cele de Craciun sunt sarbatorite tot mai putin iar Halowen venit de la Americanii pagani de la indienii care cauta razbunare pentru persecutarea lor de catre europeni. Vom fi judecati aspru pentru tot

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.