Director din cadrul Ministerului Sănătății, confirmat cu COVID-19

  de Special Arad | 4 aprilie 2020, 1:42 PM | Coronavirus | Naţional

  0

  Ministerul Sănătății confirmă că directorul Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la COVID-19. Acesta se află internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Șeful corpului de control al MS este, în prezent, asimptomatic.

  În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți. Mai mult, în cadrul Ministerului Sănătății vor fi  luate măsuri de dezinfecție.

  În această dimineață, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19, testul ieșind negativ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.