luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  OPINII: Don Roberto de la Ambulanță – Dimploma „Du-te și lasă-ne: suntem în 2014!”

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:20 PM | Pamflet

  0

  Nu este nici singurul, nici primul director detronat de presă, nu va fi nici ultimul… dar este unul dintre foarte puținii „dat jos” pe marginea unor materiale de opinie culese din interiorul unei instituții publice.

  Roberto Schill a demisionat la începutul lui septembrie, 2014, urmare a unor  – repetăm – articole de opinie pe care Special Arad le-a început la sfârșitul lui iunie. Materialul de presă rezultat –  vezi http://specialarad.ro/ambulanta/ – a adunat 124 de comentarii aprobate și a fost accesat de peste 20.000 de vizitatori unici. Nașul de la Serviciul Județean de Ambulanță a căzut cu tot cu proptele sale din PD-L și cu tot cu Raed Arafat și cu elicopterele sale mai mult sau mai puțin imaginare. A căzut pentru că s-a comportat despotic cu angajații, pentru că a fost darnic cu statul și zgârcit cu colegii, a căzut pentru că a crezut că oamenii-s piese de șah fără personalitate… pentru că s-a crezut infailibil a căzut.

  Prin urmare, primește Dimploma „Du-te și lasă-ne: suntem în 2014!” cu eșarfă roz-bombon-murdar… rezultat coloristic între roșul comunist în care gândește, galbenul liberal în care se îmbracă, portocaliul democrat pe care-l semnează și brunul nazist pe care-l aplică.

  Sau trebuia la trecut?…

  17-OP9INII

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.