Nonagenar găsit mort în fața casei, în Arad. A picat sau s-a aruncat de la etajul unu?

  de O. Peniță | 30 decembrie 2017, 10:21 AM | Știri Arad

  0

  În urmă cu 40 de minute medicii de la Ambulanța Arad au fost solicitați de urgență să intervină în curtea unui imobil de pe strada Căpitan Ignat, numărul 54, martorii anunțând telefonic că o persoană în vârstă este întinsă pe jos și plină de sânge.

  Din păcate, cei de la Ambulanța Arad, ajunși la fața locului, n-au putut decât să constate decesul unui bărbat în vârstă de peste 90 de ani, lovit la cap. Deocamdată nu se știu cu exactitate cauzele decesului, existând posibilitatea ca nonagenarul să fi aruncat de la etajul I al casei în care locuia, sau pur și simplu să fi picat (ceea ce e puțin cam exagerat având în vedere că e cam greu sa pici peste un pervaz sau peste o balustradă de balcon).

  Poliția face cercetări pentru a stabili cert ceea ce s-a întâmplat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.