luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Țestoasele Ninja” va fi împărțită, la fel ca o pizza, de cei patru care au speriat Vestul și restul, cu Alianța lor

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:18 AM | Pamflet

  0

  Înainte de toate, doamnelor și domnilor, trebuie să vă facem prezentările. Astfel, intră în scenă Ilie Leonardo Bolojan, Ghiță Michelangelo Falcă, Emil Raphael Boc și Nicu Donatello Robu, țestoasele ninja care au speriat vestul, estul, nordul, sudul, centrul și, ce mai(!?), întreaga galaxie, cu alianța lor care va muta Carpații mai aproape de centura Capitalei, Marea Neagră la granița Transilvaniei cu Moldova și vor vărsa Dunărea în Mureș. Iar lui Donatello, pe care prietenii apropiați îl alintă Maradona din Banat, îi vor duce Arena Națională la Bocsig, să poată da câte ZECE goluri în fața propriilor suporteri.

  După care se vor relaxa, împărțind frățește o pizza la patru persoane, și se vor amuza cum Geani-Shredder  încă va încerca să-l crească pe Sergiulică-Karai în sondaje, în loc să-și vadă liniștiți de pensie.

  Așa se face că țestoșii noștri au înființat Alianța Vestului, iar carapacea lor va face tot ce n-a făcut până acum, mai ales în cazul lui Mike și-al lui Don. Sau o să ne re(de)genereze până o să avem asfalt în baie și bitum în bucătărie, iar copacii vor exista doar în poze sau picturi, alături de dinozauri. Bine măcar că Michelangelo împarte pizza cu Rareș Bogdan la Brucsles și-l vedem doar din când în când, când se umflă rânza-n ei la partid.

  DIMPLOMA Țestoasele Ninja AVE

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.