Dimploma „Pola Zilei cu năbădăi” se acordă, desigur, doamnei Geanina Pistru! Aplauze, vă rugăm!

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 1:12 PM | Pola Zilei

  0

  Dimploma „Pola Zilei cu năbădăi” se acordă unei doamne a politicii arădene, remarcabilă mai ales prin ușurința cu care trece și ea de la un loc de muncă la altul, de la un bărbat la celălalt, ținând însă strâns aproape de cel de care depinde atât viitorul, cât și fericirea ei. Este vorba, desigur de doamna Geanina Pistru! Aplauze, vă rugăm!

  Pentru cei care cred că la ora actuală doamna Geanina Pistru este doar un simplu consilier la Apă și Canal, o umbră la Bănățean precum Mircea la Cozia, precizăm că este cu mult mai mult decât atâta: vicepreședinte (ă) a organizației pe țară a Femeilor Liberale, ceea ce nu este de ici-colo, chiar dacă președinta este, fir-ar să fie, din Oradea.

  Asta-i problema, o știe și Ghită, totul ar fi perfect la Arad dacă n-ar fi Oradea și Timișoara, Clujul fiind oricum prea departe. În această poziție, dar și în altele, doamna Pistru a inițiat la început, chiar la începutul acestui an, o campanie de Centenar, „100 de femei liberale”, o campanie din care a rămas, precum din Monumentul Marii Uniri, doar niște bucăți de tablă în persoana doamnei liberale a cărei nume în maghiară înseamnă fier (vass). Cu toate acestea, suntem convinși, Doamna Pistru nu se va da bătută nici de această dată, în fond o femeie liberală la vremea ei face cât o sută de alte femei…

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  Din anul 2017, acordăm o singură Dimplomă cu +, o Dimplomă pozitivă, pentru cineva care într-adevăr merită stima și atenția noastră. Restul… e cam can-can!

  Vezi aici toate Dimplomele anului 2018!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.