duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Mondenul anului”: Ema l-a părăsit pe Lucian, cel pierdut în spațiu. Pardon, cel care a pierdut spațiul…

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 1:31 PM | Pamflet

  1

  După un „trio” care a durat vreme de cinci ani, Ema, cea de care trăgeau Nicu și Lucian, a cam obosit. Pierdut în spațiu după atâtea eșecuri, Lucian Riviș Tipei a fost părăsit de Ema, după cinci ani în care a ținut-o în spațiul său. L-a pierdut…

  Prost an pentru Lucian: a pierdut-o pe Ema pentru – se spune – 62.000 de euro, a demisionat din funcția de consilier local, iar recent a fost și condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de evaziune fiscală în formă continuată şi pentru complicitate la două infracţiuni de evaziune fiscală în formă continuată.

  Fericit e Nicu, șogorul său într-ale Ema. L-a costat ceva, dar obrazul subțire cu cheltuială se ține. Acum a rămas doar el cu ea și i-a jurat iubire veșnică până la adânci bătrâneți. Lucian, însă, nu renunță. El îi tot scrie… Nu, nu mesaje pe messenger, nici măcar pe wattsapp, ci tot felul de plângeri pe la tribunal.

  Luci nu renunță, nu se dă bătut, deși Ema nu-l mai vrea și acum Nicu a luat-o cu acte, dar și-a păstrat numele: Ema del Mar. Lucian, dragă, nu ai învățat din trecuta-ți căsnicie că dragoste cu forța nu se poate? 😉

  DIMPLOMA LUCIAN RIVIȘ TIPEI MONDENUL ANULUI

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  Din anul 2017, acordăm o singură Dimplomă cu +, o Dimplomă pozitivă, pentru cineva care într-adevăr merită stima și atenția noastră. Restul… e cam can-can!

  Vezi aici toate Dimplomele anului 2018!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.