duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Las’ că-i bine ș-așa” se acordă Guvernului României pentru maximul sacrificiu bugetar: cu încă 20 de agende, Palatul Copiilor din Arad ar fi primit fix ZERO lei!

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 12:34 PM | Pamflet

  0

  Avem următoarele cifre: 15.000 lei și 74.256 lei. Una dintre sume a fost alocată de Guvernul României pentru continuarea lucrărilor, anul acesta, la noul sediu al Palatului Copiilor din Arad. Cealaltă… s-a oferit pentru a cumpăra agende menite să fie oferite drept cadou. E un exemplu mai mult decât elocvent pentru a înțelege care sunt, mai exact, prioritățile Guvernului.

  Evident (?), suma mai mică dintre cele amintite mai sus e cea alocată pentru Palatul Copiilor, căci, deh, sunt lucruri mult mai importante și costisitoare în lumea asta decât construirea unui sediu în care copiii să-și dezvolte talentele.

  „Secretariatul General al Guvernului a cumpărat, la sfârșitul lunii trecute, 100 de agende. Acestea au costat, în total, peste 16.000 de euro (adică în jur de 74.256 lei, n.red. ). Achiziţia a fost aprobată de fostul judecător CCR, Toni Greblă, acum şeful SGG-ului. Acesta este judecat pentru fapte de corupţie. Agendele ar fi din piele naturală şi sunt personalizate cu sigla Guvernului”, înștiința Digi FM, în 4 decembrie, adică la aproximativ două săptămâni după ce Special Arad a publicat articolul prin care anunța că ISJ Arad a primit de la Guvern, pe întreg anul 2018, „fabuloasa” sumă de 15.000 lei (3232 euro), pentru continuarea lucrărilor la noul sediu al Palatului Copiilor din Arad, adică de cinci ori mai puțin decât constul celor 100 de agende! 

  Totuși, să nu fim răi și să analizăm puțin mai adânc problema! Privind mai de aproape, nu putem să nu apreciem sacrificiul bugetar pe care l-au făcut mai marii conducători ai țării. Gândiți-vă puțin! În definitiv, nu au luat decât 100 de agende, iar ei câte și mai câte cadouri trebuie să facă de Crăciun! Renunțând la bugetarea lucrărilor pentru anul acesta la Palatul Copiilor, ei ar fi agonisit bănuți pentru încă 20 de agende… în schimb, altruiști din fire, au sprijinit educația tinerilor noștri care reprezintă viitorul României și și-au rupt de la gură cât au putut și ei, săracii! Chiar dacă nu e cea mai bună soluție… e totuși ceva!

  Pentru acest gest de mare noblețe, Special Arad oferă Guvernului dimploma „Las’ că-i bine ș-așa” pentru maximul sacrificiu bugetar.

  Dimploma Las că i bine ș așa

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  Din anul 2017, acordăm o singură Dimplomă cu +, o Dimplomă pozitivă, pentru cineva care într-adevăr merită stima și atenția noastră. Restul… e cam can-can!

  Vezi aici toate Dimplomele anului 2018!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.