sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „I-au dat cu flit liftului” se acordă comisiei care a recepționat pasarela cu un lift nefuncțional

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:29 AM | Pamflet

  0

  O dimplomă se acordă celui mai puțin băgat în seamă subiect: ascensorul pentru persoanele cu dizabilități care face parte integrantă din pasarela fostului primar al Aradului. Un proiect care a fost atât de ascuns încât au și uitat oamenii din primărie să facă ISCIR-ul la el, preț de patru ani. Asta până când i-am întrebat noi de sănătatea liftului și, după lupte interminabile, am aflat că liftul va fi brici ca cuțâtu și va funcționa. Exact după ce firma din Oradea care l-a pus acolo acum patru ani, și care nu le mai răspunde la telefon celor de la Primărie, le va da declarația de conformitate (uituci mai sunt și ăia, dragii de ei), i se va face ISCIR-ul (pentru că nu l-a avut niciodată, cum nici nu a funcționat vreodată) și după ce se vor repara ușile liftului, deoarece se pare că atenția nedorită din ultimele luni nu i-a făcut bine liftului și acestuia i-au fost îndoite ușile. Ei, ‘tu-i mama mă-sii! Bă, când e să ai ghinion… vorba aia.

  Dar prima dată trebuie să ajungă piesele. Ca orice sistem format din mai multe piese, toate piesele trebuie să fie bune ca acesta să funcționeze bine. Asemeni cum o comisie de recepție ar fi trebuit să spună că e bai cu liftul și să nu se semneze recepția. Astfel, în ordinea în care ne-au fost prezentanți chiar de către Primărie, membrii comisiei sunt:

  1. Ioan Ignat, director executiv al Direcţiei Patrimoniu – preşedinte
  2. Marius Farcaş, şef Birou Întreţinere şi Reparaţii Imobile- membru
  3. Lucia Giurgiu, şef Serviciu Investiţii Dezvoltare Imobile-membru
  4. Florica Barbu, consilier Serviciul Investiţii Dezvoltare Imobile-membru
  5. Mirela Szasz, şef Serviciu Construcţii şi Urbanism-membru
  6. Emil Iancu, inspector în construcţii, Inspectoratul de Stat în Construcţii-membru
  7. Sorin Cioara, şef Sistem Hidrotehnic, Administraţia Naţională Apele Române-membru

  Însă noi vom acorda doar o singură dimplomă, nu ne-a venit încă hârtia, știți, și nu găsim manualul de la imprimantă ca să vedem cum facem mai multe copii. Dar am vorbit cu firma care face imprimanta și a zis că ne trimite manualul, numai că nu răspund la telefon în ultima vreme și… știți…

  DIMPLOMA COMISIEI care a recepționat pasarela cu un lift nefuncțional

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.