duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma Enola Day „Ieri vei fi Blondă”, pentru copleșitoarea Viorica Dăncilă

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:33 AM | Pamflet

  0

  Rubrica având pretenții de ieșire din local, nu se putea altfel.

  Dintre toți și toate care ne-au încântat în acest an la nivel național, Viorica se detașează net.

  Chiar și dacă ne gândim doar la femei. Olguța a ajuns acoperită de umbra soțului, primărița Bucureștiului de tramvaiele Domnului Blidar, nemaivorbind de Codruța, cea înălțată la nivele la care gândirea și dorul nostru nu mai au acces.

  În schimb, Viorica ne-a delectat tot anul cu formulările ei, cu zâmbetul acela inimitabil după ce spunea câte o prostie, cu costumașele și hăinuțele ei care scoteau în evidență, așa cum foarte bine a remarcat un admirator pesedist, sex-appealul ei năprasnic și fără vârstă, timp și spațiu.

  De șuvițele blonde strânse într-un coc ireproșabil și inimitabil nici nu mai are rost să vorbim. Ele sunt deja legendă, așa cum legendă este Funar sau Vadim, pomenim doar de ei că de alții nu e bine acum la sfârșitul unui an și începutul celui următor.

  Dacă ceva ne va lipsi în anul acesta care vine, nu e nici Dragnea, nici pensiile speciale, ci Vio cea sturlubatică, cea sexi și cea tulburătoare, cea care până la urmă a învățat să pronunțe corect până și „Doamne ferește”, atunci când a fost întrebată dacă îl grațiază pe Dragnea în caz ca va ajunge președinte.

  Sau „-dintă”, contează mai putin.

  DIMPLOMA VIORICĂI DĂNCILĂ

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.