duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Dumnezo’ să îi bată și cine i-o înființat”, adjudecată de Călinuț „Biciul lui Dumnezeu” Bibarț

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 1:01 PM | Pamflet

  0

  Un câștigător notoriu deja al unei secțiuni a Dimplomelor pleacă și anul acesta cu încă un trofeu acasă. Este vorba de vicele Aradului: Călin Bibarț, care a avut un an destul de greu, de frustrant, mai ales de când colectarea gunoiului a ajuns pe mâna Retim (adică peste tot și oriunde, numa’ colectat și dus la groapa de gunoi NU!).

  Dimploma „Biciul lui Dumnezeu” se acordă astfel lui Călinuț Blasfematorul, care a pus mâna pe Porunca a III-a și a dat cu ea în Retim, chiar în sediul televiziunii Arad, unde a avut o scăpare la adresa Retim atunci când în al patru miliardălea apel telefonic era vorba de același lucru: „ce facem cu gunioul?”. La auzul acestor cuvinte, Călinuț nu a mai rezistat și a izbucnit: „Sper să se redreseze, Dumnezo’ să îi bată și cine i-o înființat!”.

  Moment în care, la București, trei cărămizi au căzut de pe Catedrala Mântuirii Neamului încă în construcție. Una dintre ele l-a nimerit în cap pe șeful Retim, aflat în București cu afaceri. Acesta a stat două luni în comă, după care, trezindu-se, a exclamat: „Am văzut! Fraților, am văzut lumina… de la capătul gunoiului!”.

  Momentan este internat la Spitalul de Psihiatrie Titan Dr. Constantin Gorgos din București. Diagnostic: Atac psihotronic cu blesteme, formă agravată de un agent patogen, cunoscut și sub numele de Bibarțită.

  DIMPLOMA Călinuț Biciul lui Dumnezeu Bibarț

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  Din anul 2017, acordăm o singură Dimplomă cu +, o Dimplomă pozitivă, pentru cineva care într-adevăr merită stima și atenția noastră. Restul… e cam can-can!

  Vezi aici toate Dimplomele anului 2018!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.