luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma deplinei sănătăți intelectuale se acordă doctorului Andrei Ando (PhD și MD)

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 1:10 PM | Pamflet

  0

  Din 2014, de când am pornit aceste premii modeste de apreciere a celor mai interesante specimene umane din urbea noastră, câțiva au reușit mereu să fie acolo, sus, în topul topurilor, prin aventurile fantastice prin care îi călăuzește destinul. Ei, bine, fruntaș printre aceștia, în afară de liderul suprem al Aradului (Gheorghe Falcă), este și al nost’ intelectual de mare vază, Andrei Ando. Până anul ăsta, Ando PhD s-a remarcat îndeosebi prin strategiile sale menite să transforme Aradul într-o capitală culturală, dar care l-au dus mai degrabă la rangul de capitală cult-rurală.

  În 2018 însă, observat-am noi că doctor Ando a făcut un triplu salt mortal și a aterizat în picioare direct MD. Mai pe românește… Ando al nost’ a dat-o și pe medicină. Mai întâi și-a făcut specializare pe pesta pornică, căci în vară dădea declațarii televizate cu tot felul de informații sofisticate despre situația în care se aflau porcii din județ, iar apoi, ca să rămână dovada abilităților sale din domeniul medical, și-a zis să rămână ceva în urma sa și pe hârtie, că înregistrările video se pot pierde în eter. Așa că doctor Ando PhD&MD și-a luat halatul de „referent științific” pentru cartea „Medicina Arădeană. 300 de ani de istorie”, ajutându-l pe autor (Alex Cserni) cu tot sprijinul științific de care e capabil un doctor în jurnalistică medicală.

  Pentru strădania și capacitatea sa intelectuală impresionantă, Special Arad îi oferă o Dimplomă în format digital, iar dacă acesta dorește, chiar și în format printat, ca să-i rămână – ca o cireașă de pe tort – la colecția de premii pe care le-a primit, asemenea altor multor somități arădene, în decembrie Centenar.

  Pe această cale, noi îi urăm sănătate, la mulți ani… și atâtea titulaturi câte poate să-și dea singur în continuare!

  DIMPLOMA ANDREI ANDO PhD și MD

  *(PhD – abreviere referitoare la studii doctorale; MD – abreviere referitoare la titulatura de medic)

  IMG 20181127 194125

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  Din anul 2017, acordăm o singură Dimplomă cu +, o Dimplomă pozitivă, pentru cineva care într-adevăr merită stima și atenția noastră. Restul… e cam can-can!

  Vezi aici toate Dimplomele anului 2018!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.