luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Campion la sticlism, halbere și beat la volan” merge la al nostru Sandokan!

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 1:07 PM | Pamflet

  0

  Oficial, pregătirile pentru Olimpiada de Vară a OBC (Oamenilor Bătuți în Cap) sunt programate abia pentru primăvara anului 2019, dar arădeanul nostru Sandokan este un om cu dăruire și foarte multă pasiune. Pentru alcool. Și pentru a conduce sub influența alcoolului.

  Acesta se afla în vară în plin concurs local cu B.R., când niște polițiști l-au deranjat intrând în câmpul lui vizual dublu-periferic. Vizibil deranjat (să recunoaștem, cine se poate antrena atunci când niște polițiști nici măcar nu te bagă în seamă?), Sandokan a început să îi claxoneze, făcându-și astfel împlinită doleanța.

  Eforturile nu i-au fost ignorate și a fost premiat chiar de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad! A luat medalia de aur pentru „suspendarea permisului de conducere” și tot medalia de aur pentru „refuz de recoltare probe biologice”. Întrebat cum se simte, acesta ne-a declarat, vizibil emoționat: „E muncă. E foarte multă muncă, să știți. Mă scuzați, mă simt prea ebrietat de emoții”.

  Sandokan nu s-a oprit aici și în perspectiva Olimpiadei de Vară a OBC, acesta a mai prins la finalul lunii noiembrie un concurs local unde a spart concurenții (și mașinile acestora), smulgând toate medaliile de aur acordate pentru conducerea unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat, conducere sub influența alcoolului și pentru vătămare corporală din culpă.

  Un exemplu de perseverență, muncă și lipsă de egoism, Sandokan așteaptă acum premierea și bineînțeles că îi urăm și noi antrenament ușor… și să nu se lase mai prejos, pentru noi e un campion!

  DIMPLOMA SANDOKAN al nostru

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  Din anul 2017, acordăm o singură Dimplomă cu +, o Dimplomă pozitivă, pentru cineva care într-adevăr merită stima și atenția noastră. Restul… e cam can-can!

  Vezi aici toate Dimplomele anului 2018!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.