miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Assassin’s Creed” pentru eliminarea cu succes a limbii române se acordă caschetei din Poliția Locală Arad

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 1:27 PM | Pamflet

  0

  Asasinare – sf [At: URICARIUL XIV, 245/17 / Pl: ~nări / E: asasina] Omorâre cu premeditare.

  Dimploma „Assassins’s Creed”, asemeni jocului, se acordă Poliției Locale Arad, care se joacă de-a polițaii cu cetățenii, dar trec și de partea cealaltă a legii, atunci când asasinează cu premeditare limba română.

  Cum a decurs totul: era o zi călduță de aprilie, iar limba română nu demult ce scăpase de binecunoscutele atacuri de Paști. Cele cu: „Lumina Ânvieri…” , „Fieca lumina…” , „Hristos an viat” și altele. Deodată o caschetă mică de polițist local se ivește la orizont, iar limbii române îi tremură DEX-ul dintre coperți. Știa ce o așteaptă, așa că a început să își facă un level up, să își folosească mâna ca să fie pregătită de lupta care urma să aibă loc. Limba română iese prima la atac (cea mai bună apărare este atacul, nu?) și aruncă în direcția caschetei câteva conjugări. Cascheta folosește special skills-urile ei și evită atacul răspunzând cu uciderea cratimei din „mă-ta”. Limba română cade într-un genunchi, dar retaliază cu declinările substantivului. Cascheta nu se sperie, scoate un Max Level Potion și lovește puternic cu un „genunche de politician”.

  Limba română se clatină pe picioare, iar o voce baritonală comandă: „Finish her!”. Cascheta scoate sabia: „Nu da-ți bani cerșetorilor” și aplică lovitura de grație „Fatality!”.

  31302024 1936814346390105 3235970872116248576 n 1060x540

  E Game Over pentru limba română. Urmașii limbii române au semnat un pact de neagresiune cu Poliția Locală Arad, iar una dintre condițiile impuse de caschetă a fost ca: „Nicio dată, linba romînă s-ă nu se apropie de sediul Poliției Locale Arad l-a mai mult de trei conjugări verbale și/s-au declinări supstantivale”.

  R.I.P

  DIMPLOMA POLIȚIA LOCALĂ

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  Din anul 2017, acordăm o singură Dimplomă cu +, o Dimplomă pozitivă, pentru cineva care într-adevăr merită stima și atenția noastră. Restul… e cam can-can!

  Vezi aici toate Dimplomele anului 2018!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.