Dimploma „ASL PLS în PLM” se acordă lui „Mr. Mister” Molière, care o arde pă hipstereală fără e-mail

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:22 AM | Urmăriți

  0

  OK, Boomer, fii antenă! Noi știm că ești artist, că ești setat pe farse teatrale, că „Je m’en fiche” și alea, alea… dar măi, mustăcior, hai, lasă vrăjeala! Cum naiba să n-ai nici adresă e-mail, nici FB, nici Twitter, nici Insta, nici WhatsApp? Măcar un cont fake, un [email protected], ceva, n-ai fost în stare să-ți creezi? Sau ce? Doar pentru că-ți scrie în buletin data nașterii 1622 te crezi mai cool și o arzi ca hipsterii retro pe mIRC, unde nu te caută nici naiba? Și chiar dacă ar fi așa, să zicem că măcar acolo exiști, misteriosule care ești tu misterios… răspunde, tati, la întrebarea ASL PLS! Știi tu ce-nseamnă, nu fă pe deșteptovici! Age, Sex, Location, Please. Mai ales „Location” ne interesează. Sau ce… e prea lame pentru tine și așa? Că GDPR și șmecherii de-astea? Băi, mizantropule, băi, tartuffe! Te caută-n disperare o distinsă duamnă numită Elisa Covaci, consultant artistic la Teatrul German de Stat din Timișoara – viitoare Capitală Culturală Europeană, _oaie! –, vrea să se pună bine cu tine pe teme de copyright. E vorba de opera ta! Să nu te aud dup-aia că o dai în judecată, să scoți bani de pe săraca femeie, măi, ciufutule, că duamna te-a căutat, dar tu Batman, Batman… nu dă omul de tine nici cu SRI, CIA, Interpol sau Europol!

  Apropo… Dimploma asta cum ți-o trimitem? Zi-mi că nu prin FAX, că nu-i funny!

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.