Mihai Fifor: „Pasajul din Micălaca va fi, în cele din urmă, finalizat!”

  de - | 13 July 2022, 6:08 PM | Comunicate contra cost

  0

  A fost necesar ca PSD să intre la Guvernare și Sorin Grindeanu să gestioneze Ministerul Transporturilor, pentru ca lucrurile să reintre în normal în ceea ce privește Pasajul din Micălaca.

  292163851 5628445813861661 5179685917219528371 n

  „A fost emis astăzi ordinul administrativ de începere a lucrarilor pentru finalizarea pasajului – legendă al Aradului.
  Nu e o laudă, ci doar o simpla constatare. De fiecare dată spun si asum că PSD a intrat la guvernare pentru a furniza soluții, nu pentru a deveni parte a problemei.

  Iar deblocarea lucărilor la Pasajul din Micalaca arată exact acest lucru.

  Dupa 2 ani de blocare halucinantă în PLAN LOCAL a investiției, 2020 si 2021, ani în care ni s-au tot promis soluții și s-au vânturat tone de promisiuni de cei care azi rup facebook-ul cu postări sforaitoare, asumând merite pe care nu le au în aceasta reusita, lucrarea va reîncepe și va fi finalizată. Nu de ministerul lui Drulă, ci de ministerul lui Grindeanu.

  Era momentul ca Aradul să aibă parte de finalizarea acestui proiect, care devenise, de prea multă vreme, coșmarul arădenilor”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.