Diferențe de plată de peste 20 de milioane de dolari găsite de ANAF la TAKATA!

  de Special Arad | 8 mai 2015, 1:17 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  4

  Surse guvernamentale citate de un site național specializat pe subiecte economice afirmă că la concernul Takata-Petri – care are un important punct de lucru la Arad -, s-au găsit debite uriașe, însumând peste 80 de milioane de lei. Într-un articol care propune un „Top 10 sume descoperite de ANAF la controale”, portalul media  titrează că cel mai mare debit descoperit la o firmă la care ANAF s-a dus în inspecţie fiscală a fost compania de farmaceutice Sanofi-Aventis, unde s-a găsit o sumă de plată de 111,8 milioane lei, la care inspectorii au calculat şi accesorii de 56 de milioane de lei.
  „A doua este firma de componente auto Takata-Petri, unde s-au găsit diferenţe de plată de 81,2 milioane lei (cu tot cu accesorii). A treia firmă după mărimea sumelor de plată găsite de inspecţii este MEDIAFAX Group, cu 43,2 de milioane de lei.”

  Vezi și restul topului pe site-ul citat pe  www.economica.net.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. domnilor daca ar fi cineva sa schimbe putin macar putin lucrurile pe acolo si din catei aia care vine si striga pe tine ca de ce nu ai facut norma si si zilnic se fac angajari acolo pentru ca pur si simplu isi bat joc de oameni si amenintari cu referate si multe altele multe se intampla acolo dar nimeni nu zice nimic nimeni nu este intrebat de cineva care vrea sa faca bine la oameni pt ca sunt corupti toti inclusiv ANAF.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.