vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Destinaţii turistice recomandate de Trip Advisor în 2018. Șapte din zece sunt în Europa

  de - | 25 martie 2018, 12:27 PM | Stuff

  0

  În top 25 destinaţii din toată lumea, întocmit de cei de la Trip Advisor, Parisul este cel mai iubit loc de turişti în 2018. În clasamentul Traveler’s Choice for Destinations, şase din primele 10 destinaţii sunt în Europa. New York ocupă numărul unu în SUA, pentru al optulea an consecutiv, scrie revita Capital.

  Destinaţiile incluse în top au fost determinate printr-un algoritm bazat pe cantitatea şi calitatea recenziilor şi evaluărilor pentru hoteluri, restaurante şi atracţii din destinaţii din întreaga lume, adunate pe o perioadă de 12 luni.

  TOP 10 destinaţii din toată lumea

  1. Paris, Franţa

  Parisul este pe primul loc în preferinţele turiştilor în 2018. Cea mai puţin costisitoare perioadă pentru a vizita capitala Franţei este luna august, iar o noapte de cazare costă în medie 187 de euro. Nu trebuie să rataţi Turnul Eiffel, Muzeul Louvre, Notre Dame şi Muzeul d’Orsay.

  2. Londra, UK

  Pe locul doi în clasament, Londra este cel mai ieftin de vizitat în aprilie, potrivit Trip Advisor. O noapte de cazare aici costă în medie 215 euro. Nu rataţi Palatul Buckingham, London Eye, Big Ben şi British Museum.

  3. Roma, Italia

  Roma nu a fost construită într-o singură zi, aşa că ia-ţi timp să o vizitezi. Cel mai rentabil de vizitat este în luna august, iar media unei nopţi de cazare este 154 de euro, însă preţurile pot varia. Nu pleca din Roma fără să vezi Colosseum, Vatican şi Fontana di Trevi.

  4. Bali, Indonesia

  Bali este o insulă mică din Indonezia şi este pe locul 4 în top detinaţii 2018. O noapte pe această insulă costă în jur de 125 de euro. Economisiţi bani dacă alegeţi să mergeţi aici în luna Aprilie. În Bali trebuie să ajungeţi la Templul Mamei De Besakih, Tirta Gangga şi în Pădurea Maimuţelor.

  5. Creta, Grecia

  Penru o noapte de cazare pe insula Creta veţi plăti în medie 137 de euro. Cel mai rentabil este să alegeţi această destinaţie în luna octombrie. Cele mai appreciate de turişti sunt plaja Elafonissi, Aquaworld Aquarium & Reptile Rescue Centre şi Muzeul Arheologic din Heraklion.

  6. Barcelona, Spania

  Cel mai rentabil de vizitat Barcelona este în luna noiembrie, iar pentru o noapte de cazare veţi plăti în medie 187 de euro. Turiştii apreciază Sagrada Familia, La Rambla şi Casa Battlo.

  7. Praga, Republica Cehă

  O noapte de cazare în Praga costă în jur de 119 euro. Pentru a a economisii bani, alegeţi să vizitaţi acest loc în Noiembrie. Nu rataţi Catedrala St. Vitus, Palatul Lobkowicz şi Piaţa Oraşului Vechi.

  8. Marrakech, Morocco

  Economisiţi bani şi vizitaţi acest oraş în iunie. O noapte de cazare în acest oraş African este în jur de 141 de euro. Aici veţi rămâne fascinaţi de Ben Youssef Madrasa şi de piaţa Jemaa el-Fnaa.

  9. Instanbul, Turcia

  Fosta capitală a Imperiului Bizantin este celebră în rândul pasionaţilor de călătorii. O noapte aici costă in jur de 88 de dolari pe noapte. Este rentabil să vizitaţi acest fascinant oraş în luna mai. Cele mai appreciate obiective turistice de aici sunt Moscheea Albastră, Marele Bazar şi Piaţa de Mirodenii.

  10. New York City, SUA

  Pe locul întâi în destinaţiile preferate din SUA, dar pe 10 în toată lumea, New York este cel mai rentabil de vizitat în august. O noapte în cea mai populară destinaţie din America costă în medie 329 de euro. Cele mai iubite obiective din acest oraş sunt Statuia Libertăţii, Empire State Building, Podul Brooklyn şi multe altele.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.