Dacă ai votat cu PSD, Tipei te caută acasă să îți ceară banii de motorină!

  de Mihai Todoca | 15 noiembrie 2017, 12:47 PM | Pamflet

  5

  Ai votat cu PSD? Ghinion. Așteaptă-te la o vizită de-a lui Lucian Riviș Tipei. Acesta s-a dus la o benzinărie și după ce a făcut plinul, nervos că a crescut prețul carburanților, a postat următorul mesaj pe facebook:

  Multumesc PSD ! ?
  De azi un plin de 45 de litri, diesel, mă costă cu 10 € mai mult…
  Îndrăznește să crezi! ???
  PSD = țeapă pentru România ???
  P.S.
  Voi, cei ce ați votat cu PSD, nu-mi lăsați în comment adresa voastră sa vă mai fac câte o vizită ?!
  Poate așa reușesc să mai recuperez din pagubă… ???

  „Auzi băiețaș? Te sparg, auzi? Ia, sari cu banu până nu mă enervez și îți dau bombe la pancreași ca la nevastă-mea.”

  Cam așa ar suna discursul lui Tipei, de fiecare dată când s-ar duce să își facă plinul. Nu spunem că nu zice bine, ne-am săturat de atâtea promisiuni fantasmagorice făcute de PSD, iar apoi acestea să aibă ca efect anumite scumpiri, dar asta nu înseamnă să te duci la băbuțe acasă să le zbori protezele din gură pentru că au votat cu PSD.

  Să ne ferească Dumnezeu de momentul când se va duce să își cumpere niște ouă… A! Nu, nu, din acelea de la găină, pentru gătit, mă-nțelegeți? Că din alealalte se pare că are, și e grele, de oțel. Nu de alta, dar și ouăle s-au scumpit, și de vede Luci… toți care au votat cu PSD-ul o să mănânce doar cu paiul de acum înainte. Și nervos că e prea scumpă motorina, a renunțat la mașină, optând pentru un mijloc de transport mai ieftin, mai rural dar de efect: calul. Ce imagine impunătoare!

  „Hai, scoate repede cuponu. Cât ai? Ia să vedem. Stai jos că îți dau niște karăți la gioale de te îndoi ca pe-un ghiocel! Nu mă face să mă dau jos de pe armăsar!”

  Tipei, acest badass liberal, are el grijă de oamenii care au votat PSD. Se aude că Băile Felix au devenit neîncăpătoare, din cauza valului de pensionari care au cerut azil acolo.

  „Vine ăsta maică, peste noi în casă! Ne cere banii de combustibil, ne cere ouăle lui, ăsta… banii de ouă. De unde să îi dau eu maică? Eu am pensie mică cu tot cu mărirea ce mi-a dat-o PSD-ul.”

  Tipei, acest Bud Spencer al valorilor liberale, împarte pălmi în stânga și-n dreapta, doar doar mai recuperează din ce i-a furat PSD-ul.

  Dacă liberalii își făceau treaba cum trebuie, dacă îi interesa de valorile liberalismului și de interesele cetățeanului… mai trebuia acum Tipei să facă pe cămătarul?

  Untitled

  Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

   

  Comentarii

  1. Omul e divorțat de 4 ani, deci și prin urmare nu mai are nevasta!!!! Mai lăsați-i FOSTA NEVASTĂ in pace!!!! divórț sn [At: SĂULESCU, HR. I, 39/27 / V: ~rs, (înv) ~ia sf, ~ium, ~rciu, (reg) dihó~ / Pl: ~uri / E: fr divorce, it divorzio, lat divortium] 1 Desfacere pe cale legală a unei căsătorii Si: despărțire. 2 (Îlv) A da ~ A intenta acțiune de divorț Si: a divorța (1). 3 (Fig) Dezacord între două lucruri, acțiuni, idei etc.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad