Cum se răcorește camera pe caniculă? Cinci trucuri simple

  de - | 12 august 2015, 8:58 AM | Stuff

  0

  Nopţile călduroase de vara îţi pot da peste cap somnul din cauza disconfortului termic. Soluţia ideală constă în echiparea locuinţei cu o instalaţie de aer condiţionat. Nu mulţi dintre noi, însă, îşi permit să investească într-o astfel de soluţie. Cu ajutorul acestor trucuri simple poţi dormi mai bine fără a scoate bani din buzunar.

  Un prosop umed la fereastră

  Deschide fereastră şi întinde deasupra ei un prosop umed, care va acţiona precum un aparat de aer condiţionat „natural” în timpul nopţilor încinse de vara.

  Cuburi de gheaţă în faţă ventilatorului

  Pentru a răcori dormitorul înainte de a merge la culcare, aşază pur şi simplu o farfurie cu gheaţă în faţă ventilatorului.

  Scoate toate dispozitivele electronice din dormitor

  Scoate toate dispozitivele electronice din dormitor, mai ales pe acelea lăsate la încărcat. Acestea radiază căldură, sporind astfel disconfortul termic.

  Băi reci pentru picioare

  O baie rece te ajută atât să te răcoreşti, cât şi să adormi mai uşor. Răcorirea picioarelor declanşează în organism următoarea reacţie: îmbunătăţeşte circulaţia în această parte a corpului, direcţionând energia calorică spre extremităţile picioarelor şi reglând astfel temperatura corpului. Te vei relaxa şi vei dormi mai bine.

  Şosete umede

  Poartă şosete umede pentru a te răcori în nopţile încinse de vara. Ţine şosetele la congelator o vreme, apoi îmbracă-le. Răcorire instantă!

  Sursa: secretele.com

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.