Cum să arăți, de Halloween, ca Elsa din „Frozen” (Video)

  de Special Arad | 30 octombrie 2014, 8:00 PM | Stuff

  1

  „Frozen” (cunoscut la noi și sub denumirea de „Regatul de gheață”) este un muzical 3D produs de studioul de animație Walt Disney, având la bază basmul scris de Hans Christian Andersen, „Crăiasa zăpezilor”, iar în doar câteva luni de la premiera lui, a devenit una dintre cele mai îndrăgite animații și asta, cu siguranță, datorită caristmaticei Elsa.

  Ținând cont de notorietatea personajului, este mai mullt decât sigur că de Halloween-ul acesta, multe domnișoare (sau poate chiar și domnișori) vor dori să intre în pielea Elsei, de aceea Special Arad consideră video-ul de mai jos ca fiind mai mult decât folositor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.