Cristina Bibarț, soția primarului Aradului, este out de la Zona Liberă Curtici-Arad! Să însemne asta începutul „Războiului Troian” în Arad?…

  de Mihai Todoca | 23 septembrie 2021, 11:43 AM | Administraţie | Știri Arad

  2

  Greu e scaunul directorial. Dar mai greu este să-l lași după ce ai stat pe el mulți, mulți ani. Nu vorbim despre vreun animal politic aici, dar are de-a face cu toată politica și oamenii politici din Arad. Bineînțeles, aceia care contează și care au un cuvânt greu de spus în „modelarea” Aradului. Vorbim despre funcția de director al Zonei Libere Curtici-Arad, ocupată până ieri de Cristina Bibarț (în funcție de director de 15 ani încoace), nimeni alta decât soția primarului Călin Bibarț. Aceasta nu se mai bucură de titulatura de director al Zonei Libere Curtici Arad începând cu data de ieri, de când i-a expirat mandatul, iar președintele Iustin Cionca nu a făcut diligențele necesare pentru prelungirea acestuia.

  Scriam săptămâna trecută că în urma proiectului de hotărâre al CJ, în care plenul a votat componența unui nou Consiliu de Administrație al Zonei Libere Curtici Arad, Cristina Bibarț a trecut la amenințări și de la amenințări la fapte. Adică a intentat un proces împotriva CJ, declarând la acea vreme„Consider că plângerea noastră prealabilă este legal întocmită, ca atare vom fi nevoiți să ne adresăm instanțelor de judecată pentru soluționarea acestei situații. Acesta este punctul nostru de vedere. Mai multe amănunte am discutat în comisiile de specialitate”.

  Din ceea ce știm, procesul nu se va desfășura la Arad pentru că… orașul e mic, vorba aceea, și te poți trezi cu surprize, în sensul că mulți cunosc pe mulți și puțini pe puțini… ca să nu spunem mai mult.

  Citește și : Cu umbra soțului în spate, Cristina Bibarț înfruntă întregul Consiliu Județean Arad și anunță procese fiindcă nu îi convin membrii CA-ului de la Zona Liberă Curtici Arad

  Altfel, Registrul Comerțului Arad are de dat azi o decizie: să valideze sau să invalideze noul Consiliul de Administrație care îl are președinte pe Andrei Ando. În cazul în care acesta va fi validat, dacă doamna Cristina Bibarț își va mai dori să fie director ea va fi obligată să se prezinte la un concurs organizat de CA-ul Zonei Libere Curtici-Arad și  bineînțeles să îl și câștige…

  Citește și : EXCLUSIV  Ură, ciudă, disperare sau… „reglare de conturi”? Dialog halucinant între Cristina Bibarț, directoarea Zonei Libere Curtici Arad, soția primarului municipiului, și președintele Județului Arad, Iustin Cionca (Înregistrare audio)

  În cazul în care va fi invalidat, proiectul cu componența CA al Zonei Libere Curtici Arad se va întoarce la CJA, dar ne îndoim că vor exista modificări notabile într- nouă hotărâre. Ceva ne spune că noul CA va fi validat de către Registrul Comerțului, iar ceea ce urmează după aceasta sunt niște formalități în ceea ce privește organizarea concursului de ocupare a funcției de director… Lupta, credem noi, continuă în spatele ușilor… acelea politice. Iar una chiar s-a desfășurat în urmă cu vreo săptămână, în „spatele” publicului larg. Dar, despre aceasta, într-un alt articol, tot astăzi, mai ales că opinăm că nu va mai dura mult până să se spargă paharele în fața publicului.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Chiar îmi pare rău de doamna ! Îmi pare rău că este doar demisă …și nu și anchetată pentru sifonarea de bani din banii publici, pentru toate abuzurile și presiunile pe care le-a făcut asupra angajaților, pentru folosirea mașinii Regiei în scop propriu , pentru excursiile pe banii firmei, ș.a.m.d.

   +27 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.