duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Consiliu Județean închis după ce un angajat a fost depistat pozitiv de coronavirus

  de Special Arad | 22 iulie 2020, 10:00 AM | Naţional

  0

  (foto: Facebook Consiliul Județean Ilfov)

  Consiliul Județean Ilfov se închide temporar, asta după ce un angajat a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Cei de la CJ Ilfov informează că se va face o dezinfectare a instituției, iar de luni se va relua activitatea.

  Acest lucru a fost declarat de reprezentanții Consiliului pe pagina lor de Facebook: „CJ Ilfov se închide temporar.  Dorim să vă anunțăm că unul dintre colegii noști a fost confirmat ca având COVID 19. Îi dorim multă sănătate și puterea de a trece peste această încercare. Pozitivarea testului s-a făcut în cursul serii trecute (n.r. marți), prin urmare conducerea CJ Ilfov a decis ca întreaga activitate să se suspende de azi până vineri inclusiv, timp în care se va face testarea tuturor angajaților și clădirea va fi dezinfectată metru cu metru, prin nebulizare.  De luni se va relua activitatea. Ne dorim ca toți angajații noștri să fie sănătoși și să prevenim orice fel de îmbolnăvire. Menționăm că de la începutul pandemiei, activitatea din CJ Ilfov s-a modificat considerabil, schimbându-se orele de venire la serviciu, pe ture, amenajându-se încăperi de lucru în plus, iar dezinfectarea suprafețelor s-a făcut de mai multe ori pe zi, în fiecare vineri efectuându-se dezinfectarea totală. De asemenea s-au asigurat câte trei măști pe zi pentru fiecare dintre angajați. Lucrul cu publicul a fost oprit și întreaga interacțiune s-a făcut on-line. Este esențial pentru noi toți să se respecte în continuare distanțarea socială și purtarea măștii.  Vă dorim multă sănătate tuturor!”. 

  Sursă știripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.