luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Marius Sulincean, liderul PSD-ALDE din Consiliul Judeţean

  de - | 25 aprilie 2017, 2:14 PM | Undeva

  0

  Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean, constată cu îngrijorare că vicepreşedintele CJA, Sergiu Bîlcea s-a transformat în cel mai destoinic discipol al lui Gheorghe Falcă. De la forma de discurs şi până la tentativele mizerabile de manipulare media, fosta tânără speranţă liberală a devenit mai “Gheorghe” decât însuşi modelul.

  “Nu e o practică nouă ca rebotezatul PDL arădean, aflat sub bagheta lui Falcă, să iasă public cu dezinformări şi mistificări masive în ceea ce priveşte însăşi natura votului în CLM. Mai nou practica s-a extins şi la judeţ, unde recent, ca într-o scenetă de prost gust, Sergiu Bîlcea a fost capabil să declare presei faptul că echipa de consilieri PSD nu a votat proiectele de finanţare europeană pentru drumurile judeţene prin programul transfrontalier. Ceea ce este evident o minciună uriaşă ! Consilerii judeţeni PSD au votat fără excepţie toate proiectele în cauză. Poate nu este rău de menţionat că acea şedinţă de pomină s-a încheiat cu o mică piesă de teatru, în care Bîlcea, eliberat de orice inhibiţie, s-a dat în spectacol pe model Falcă cu toate accesoriile tehnologice şi schimonoselile de rigoare. Noroc că nu a ajuns vreo înregistrare la televiziunile naţionale pentru că altfel emisiuni de satiră politică gen “Starea Naţiei” nu ar fi prezentat în seara repectivă altceva.

  În aceeaşi măsură, ţin să-i pun în vedere vicepreşedintelui CJA, de această dată cu toată seriozitatea, că PSD Arad şi parlamentarii ei fac cu adevărat diferenţa între şuşanelele PDL-PNL de birt, pe la miniştrii cabinetului Boc şi procedurile legale standardizate prin care deputaţii sau senatorii interpelează membrii Executivului cu privire la stadiul unor finanţări guvernamentale. În aceeaşi măsură, o să repet de fiecare dată când am ocazia public şi eu şi colegii mei : PSD Arad pune pe primul plan interesele cetăţenilor municipiului şi judeţului Arad şi nu jocurile personale de imagine sau bişniţăreala de grup ca şi în cazul corabiei condusă de “astrul din Brad”. În mod cert, social-democraţii arădeni sunt dispuşi să lupte cu toate armele legale şi procedurale pentru proiectele Aradului iar Sergiu Bîlcea dacă se simte despăşit de situaţie îi sugerăm să se retragă şi să lase locul cuiva capabil să facă faţă exigenţelor  funcţiei”, afirmă consilierul judeţean Marius Sulincean.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.