Cod roșu de ignoranță! La prima ploaie de vară, Aradul e sub apă….

  de Raluca Medeleanu | 12 June 2016, 10:10 PM | Recomandările editorilor | Strada

  4

  Este al „n-șpelea” an în care, cum începe să plouă mai abundent, înfățișarea Aradului se transformă într-un surogat ieftin și murdar al Veneției.

  Fie că e vorba de drumuri mai vechi, fie că de cele proaspăt asfaltate, povestea e aceeași: cooperativa munca în zadar. Indiferent când au fost făcute, au fost făcute de mântuială, prost, fără elementarul bun simț. Este inadmisibil ca la fiecare aversă, străzile orașului să se inunde complet!

  Nu putem să nu ne întrebăm: Cum a fost gândit sistemul de canalizare?! Cum a fost turnat asfaltul? I-au dat drumul pur și simplu din basculantă? Nu a stat nimeni să calculeze gradul de înclinare etc? Proiectele pentru aceste investiții există doar încuiate în sertare, fără să fie consultate de coordonatorii acestor lucrări?! Face cineva proiecte pentru aceste lucrări, sau ele figurează doar în facturile investiției? Căci dacă cineva chiar a și semnat un asemenea proiect defectuos, ori e orb, ori trăiește complet pe o altă planetă. Sau, mai degrabă, pe românește, i se rupe!

  Super-canalizarea stradală în acțiune!

  Posted by Cristi Scortaru on Monday, June 13, 2016

  Aradul Nou:

  inundatie aradul nou

  Micălaca:

  inundatie micalaca

  Podgoria:

  inundatie podgoria

  Șega:

  inundatie str sezatoriI

  Posted by Doru Covaciu on Sunday, June 12, 2016

  Sursa foto / video: Facebook (conturile mai multor arădeni)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Din moment ce foarte putini tineri au fost la vot,avem ceea ce meritam si ce au votat altii pentru noi.La vot au fost mai mult persoane in varsta care pot fi usor pacalite si manipulate de zambetul marelui „ecologist”.Tinerii au si vor avea mereu alte preocupari decat viitorul lor.

   +6 voturi
   +1
   -1
  2. Cum a fost gândit sistemul de canalizare?

   Ai prea multe pretenții de la administrația publică!
   Ei nu gândesc în primul rând. Ei fac „las că merge și așa”.
   Fac orice din care iese Parandărătul! Atât! Și să fie cât mai scump să le crească și partea ce „li se cuvine lor”.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.