sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Era de așteptat… A fost iar inundație la stadionul „Francisc Neuman”

  de Lucian Dănilă | 3 iunie 2023, 3:50 PM | Sport

  1

  A fost rupere de nori aseară la Arad. Apa s-a revărsat pe mai multe străzi din Arad, canalizarea nereușind să facă față debitului.

  Cum era de așteptat, victimă a precipitațiilor abundente a căzut, din nou, și arena „Francisc Neuman”. Câteva persoane care au fost pe la stadion au supus că „apa s-a infiltrat prin toate orificiile”. Vestiarele s-au umplut cu apă, la fel și holurile, și ne aducem aminte de acum câteva luni când chiar antrenorul echipei din acea vreme, Ilie Poenaru, era cel care degaja apa cu o mătură.

  Este tardiv acum să căutăm vinovați. Se cunosc aceste probleme de la stadion încă de la inaugurarea sa, înaintea acelui meci din pandemie contra celor de la FC Voluntari. În ziua în care a venit ministrul Ionuț Stroe, în vestiare s-a infiltrat apa după ce au fost spălate scaunele de la Tribuna 1. Și atunci la ce să ne așteptăm în cazul unui ploi abundente?

  UTA joacă mâine seară de la ora 21.00 contra Gloriei Buzău, un meci ca o finală pentru supraviețuirea în Liga 1 după remiza din tur, scor 0-0.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Normal….
   Doar TOATE (și, când spun „toate”, mă refer chiar la TOATE !!!) lucrările făcute în ultimii ani sub „tutela” Falcă (drumuri, trotuare, canalizării, stații de tramvai, parcări, etc.) au fost SUBDIMENSIONATE față de lucrarea licitată, ca să rămână si pt. „parandăratul faraonului” și să mai poată face și firma, care a făcut lucrarea, niște profit. 😡

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.