joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Bărbat din localitatea Brazii, găsit mort după ce a fost luat de viitură! 60 de case au fost distruse

  de Lucian Dănilă | 25 iunie 2023, 6:56 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În ziua de 25 Iunie a.c., polițiștii din Gurahonţ au fost sesizați despre faptul că, pe un teren agricol situat pe raza localității Brazii, a fost găsit un cadavru, scrie IPJ Arad.

  Din primele verificări, s-a stabilit că este vorba de un bărbat de 74 de ani, din localitatea Brazii. Cercetarea la fața locului a stabilit că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului, trupul nu prezintă urme de violență. Victima ar fi fost surprinsă în gospodăria sa, de viitură.

  Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului și luarea măsurilor de urmare, transmite IPJ Arad.

  UPDATE – Informații despre cele 60 de case distruse

  Câteva zeci de familii vor trebui evacuate, din primele informații. Peste 60 de case și trei km de drum au fost distruse. O catastrofă de o asemenea amploare nu a mai fost consemnată niciodată aici.
  Consiliului Județean Arad l-a desemnat coordonator pe vicepreședintele Răzvan Cadar.
  Au fost mobilizate echipele de intervenție ale Consiliului Județean, Prefectul județului este și el prezent și a convocat Comitetul de Urgență la nivel local, urmând ca dimineața să se reunească și la nivel județean. Guvernul poate acorda un ajutor de urgență de până la 10.000 de lei.
  Se implică și Crucea Roșie, ai cărei reprezentanți au ajuns la fața locului. Asfaltul pe trei kilometri a fost smuls, iar pentru remedierea pagubelor suferite de Compania de Apă se va munci cel puțin trei luni de zile.
  Va dura mult și va fi costisitoare și refacerea caselor afectate de viitură.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.