joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Clubul cititorilor anonimi” prezintă o nouă seară de film la Bibliotecă: BAD BOY BUBBY

  de Special Arad | 22 februarie 2016, 10:41 AM | Cultură | Film

  0

  „Clubul cititorilor anonimi” vă invită joi, pe 25 februarie, ora 18:00, la Sala Concordia a Bibliotecii Județene „A. D. Xenopol”, la proiecția filmului „Bad Boy Bubby – Mitul peșterii Reloaded” – o coproducție australiano-italian regizat de Rolf de Heer. Faimosul regizor Quentin Tarantino a spus despre acest film doar atât: „Iubesc Bad Boy Bubby!”.

  Genul filmului: Comedie
  Subtitrarea va fi în limba engleză.

  INTRAREA ESTE LIBERĂ!

  Sinopsis:
  Bubby își petrece primii treizeci de ani închis în aceeași cămăruță, fiind păcălit de mama sa pentru a nu încerca să scape. Apartamentul celor doi se află în spatele unei tiparnițe din zona industrială a orașului Adelaide.

  Pe lângă faptul că aceasta îl bate în mod constant și îl abuzează sexual pe „Pop”, îl mai și ține sub cheie, într-o încăpere întunecoasă și umedă, spunându-i că aerul de afară este otrăvitor și că va muri dacă va îndrăzni „să-și rupă cordonul ombilical”.

  Naiv și psihotic în egală măsură, într-o zi, Bubby reușește să evadeze, cunoscând lumea modernă, șocantă și plină de aventuri a haosului cotidian, unde va da piept cu realitatea adulților și cu noi situații limită.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.