sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Centre de vaccinare goale. Câți români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

  de - | 25 decembrie 2021, 7:43 PM | Naţional

  0

  Doar 339 de români s-au vaccinat cu prima doză în ultimele 24 de ore, potrivit datelor centralizate de CNCAV. Situația nu stă mai bine nici în privința celei de-a doua doze, nici în privința dozei booster.

  Majoritatea celor care au făcut prima doză în ultimele 24 de ore au ales serul de la Johnson&Johnson (253), astfel că nu vor mai avea nevoie de doza a doua mai devreme de 180 de zile.

   

  Pe lângă cei 339 de români care s-au vaccinat cu prima doză în ultimele 24 de ore, au mai fost 710 care s-au vaccinat cu doza a doua și alți 428 care au făcut doza 3, booster.

  În total, în ultimele 24 de ore s-au vaccinat 1.477 de persoane, una dintre cele mai scăzute rate de vaccinare înregistrate. Prin comparație, la ultima raportare din 23 decembrie (raportarea de pe 24 decembrie lipsește de pe site-ul CNCAV) au fost peste 22.000 de persoane vaccinate, nivel oarecum constant în ultima perioadă.

   

  Până acum, în România au fost administrate peste 15,7 milioane de doze de vaccin. Aproape 7,8 milioane de români sunt deja vaccinați cu schemă completă, iar aproape două milioane au făcut și doza booster.

  Sursa:digi24.ro

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.