joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cel puțin 80 de cadavre, scoase din moloz după ultimul bombardament de la Nikolaev

  de Special Arad | 19 martie 2022, 2:38 PM | Internaţional

  0

  (foto: Twitter/ Robin Ramaekers)

  Imagini tulburătoare surprinse într-o bază militară din Nikolaev, sudul Ucrainei. Reporterul belgian Robin Ramaekers, care a vizitat zona sâmbătă dimineață, a spus că cel puțin 80 de cadavre au fost scoase din dărâmături, și „multe altele se mai află dedesubt”, scrie BBC.

  Numărul morților nu a fost confirmat de autoritățile ucrainene, deoarece este vorba despre un amplasament militar, iar BBC nu a putut verifica independent rapoartele. Imaginile de aseară de pe site au arătat că o fetiță este scoasă din dărâmături, iar starea ei este necunoscută.

  Continuă căutarea cadavrelor, aici, în Nikolaev, iar sirena de raid aerian a început să sune, așa că toată lumea a mers în adăposturi”, spune Ramaekers într-o postare pe Twitter.

  Primarul orașului Nikolaev, Oleksandr Senkevich, motivează numărul mare de victime, spunând că nu a avut timp să activeze sirenele de raid aerian înainte de bombardament, deoarece rachetele au fost lansate de foarte aproape, din regiunea Herson.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.