sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Vecinii și primarul au fost cei care au găsit cadavrele la Almaș. „Am avut o presimțire ultima oară când i-am întâlnit”

  de Raluca Medeleanu | 18 ianuarie 2023, 10:12 PM | Almaş | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Medicii Serviciului de Ambulanță Județean din Gurahonț au fost solicitați la ora 21:10 în localitatea Almaș, deși nu a mai rămas nimic de făcut pentru salvarea vieții celor două persoane găsite într-o locuință, decât identificarea lor și aflarea cauzei decesului. Asta pentru că cele două cadavre sunt în stare avansată de putrefacție.

  Este vorba de un tată de 84 ani și fiul său, de 57 ani, găsiți decedați în casă.

  Serviciul de Ambulanță Județean a fost solicitat la fața locului de către Poliția din localitate, urmând ca corpurile neînsuflețite să fie preluate de Serviciul Județean de Medicină Legală.

  UPDATE

  IPJ Arad: „În seara zilei de 18 ianuarie a.c., polițiștii din Almaș au fost sesizați despre faptul că doi bărbați nu au mai fost văzuți de vecini.

  Sosiți la fața locului, polițiștii au pătruns în imobil, unde au găsit trupurile neînsuflețite a doi bărbați, de 84 și 56 de ani, fără urme de violență.

  Cadavrele au fost transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei decesului, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale să fie luate și alte măsuri legale, dacă se impun”.

  UPDATE 2

  Cele două cadavre au fost descoperite de către primarul Almașului împreună cu niște vecini care își făceau griji că nu i-au mai văzut pe cei doi de vineri.

  Contactat de Special Arad, primarul Aurel Ginu Costea a relatat despre problemele cu care se confruntau decedații, Ioan Pavel (84 ani) și Mihai Pavel (56 ani). Potrivit primarului, starea de spirit a ambilor bărbați a început să se degradeze treptat încă de când a murit soția/mama, în 2006. De atunci, au trăit singuri în aceeași casă, iar Mihai Pavel nu s-a căsătorit niciodată și s-ar fi confruntat tot mai mult cu problema alcoolismului.

  „În ultima vreme a ajuns să bea foarte mult, câte 6 sticle de rom și apoi bere, de dimineața până seara. Erau ambii delăsați…”, ne-a relatat primarul, afirmând că ultima dată l-a vizitat pe bătrân în urmă cu aproximativ 2 săptămâni și că a avut o presimțire că ceva nu e în regulă.

  Miercuri seara, vecinii celor doi bărbați au mers la primar să îi spună că își fac mari griji pentru că nu i-au mai văzut deloc pe cei doi încă de vineri. Au hotărât atunci, la ora 20:30, să meargă la ei împreună cu primarul. Au strigat la ușă, dar nu a răspuns nimeni. Au reușit să deschidă ușa locuinței, iar când au intrat în cameră i-a izbit un miros înfiorător și i-au văzut pe tată și pe fiu, morți, unul lângă altul, în pat.

  Primarul a sunat de urgență la postul de poliție din sat, după care a sosit echipajul împreună cu criminaliștii. Pe corp nu erau semne de altercații.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.