luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Câți arădeni mai sunt internați în secțiile Spitalului Județean cu diagnosticul Covid-19

  Comunicat. În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 176 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 102 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 72 sunt la domiciliu sau externate.
  În cadrul activităților desfășurate ieri, 24 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 122 obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 514 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 144 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de 49 societăți comerciale sau PFA. Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a masurilor de protecție sanitară sau individuală.
  În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, din care 8 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 5000 lei), respectiv 5 aplicate persoanelor fizice pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituție interdicții/restrictii (valoare totală amenzi 1250 lei).
  Iată cum se prezintă situația, la zi, la nivel național:informare gcs 25 iulie

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.