sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Casa de Cultură a Sindicatelor din Arad se transformă în Centru Spațial pentru copii și părinți

  de - | 5 noiembrie 2015, 10:33 AM | Cultură

  0

  Toate planetele din sistemul solar, constelațiile și galaxiile, vor fi prezente în săptămâna 23-29 noiembrie 2015 în incinta Casei de Cultura a Sindicatelor din Arad sub forma unui fascinant spectacol desfasurat într-un Planetariu Mobil. Tema principala a spectacolului sunt constelatiile tradiționale ale străbunilor tălmacite pe întelesul copiilor dar nu lipsesc nici prezentările Sistemului Solar, toate acestea proiectate pe cupola planetariului.
  Planetariul Mobil care urmeaza sa fie instalat are o cupola de 8m diametru cu o capacitate de 70 persoane/spectacol si beneficiaza de un sistem de proiectie Full HD.
  Conținutul prezentat este integral interactiv și adaptat pentru toate vârstele.

  Durata unui spectacol este de 50 min. cu incepere de la ora 9 pana la ora 17 iar intrarea se face doar pe baza de programare telefonica la numarul 0743884317.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.