vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Balauru și Erico, titulari la Mioveni! UTA atacă primele șase locuri din clasament

  de Lucian Dănilă | 6 noiembrie 2021, 5:12 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Așa cum a anunțat la conferința de presă, Gyuszi Balint a făcut câteva modificări în primul unsprezece comparativ cu meciul pierdut în fața Chindiei. Pentru prima dată în acest sezon de Liga 1, apare în poartă Dragoș Balauru, iar după două etape în care a fost rezervă, Erico își recapătă locul de titular.

  Au rămas pe bancă Florin Iacob și Alexandru Benga, dar și Passaglia, care după ce a făcut o partidă excelentă cu Clinceni, s-a accidentat și acum își așteaptă rândul.

  „Am avut antrenamente bune, jucătorii au înțeles că trebuie să rămână focusați pe lucrurile pozitive, să rămânem ancorați în principiile pe care le antrenăm, pentru că jocul ne dă speranțe. Îmi doresc să rămânem pe constanța pe care am arătat-o în primele 55 de minute ale meciului cu Chindia, când am avut un joc solid, din păcate n-am reușit să marcăm măcar una dintre multele ocazii pe care ni le-am creat.

  dangu

  Dacă ne facem jocul avem șanse mari să câștigăm. Avem un moral bun, dacă am pierdut un meci, nu e un motiv să avem moralul jos. Venim după meciuri bune, în care am câștigat și puncte importante“, a declarat Gyuszi Balint.

  „Mioveni poate fi bătută cu disciplină și determinare, cu multă calitate în ceea ce facem și cu atenție la modul în care ne apărăm. Trebuie să fim foarte precauți în momentul în care abordăm faza defensivă, inclusiv momentul de apărare preventivă, pentru că e o echipă cu viteză, foarte bună pe momentele de tranziție, cu jucători rapizi, puternici în față, capabili de execuție“, a continuat Balint.

  Lipsește Hora, care s-a accidentat la partida cu Chindia.

  Cu o victorie la Mioveni, UTA are șanse mari să termine turul campionatului pe primele șase locuri din clasament, locuri care asigură la finalul sezonului regulat prezența în play-off. „Avem nevoie de această victorie pentru a nu pierde contactul cu primele șase locuri”, spune Balint.

  „UTA este o echipă ce anul trecut a adus multe puncte din deplasare. E o echipă periculoasă, pragmatică, face foarte bine faza de apărare, aduce puncte de pe toate terenurile, indiferent de adversar. Dar, asta contează mai puțin pentru noi, nu ne alegem adversarii, nu alegem modelul lor de joc. Pentru noi e important să câștigăm, am jucat cu toate echipele și mai ofensive și mai defensive, mai creative sau mai pragmatice. Ne dorim să câștigăm, ăsta este lucrul cel mai important. Sunt convins că și ei vin aici cu același gând, au pierdut ultimul joc pe teren propriu (n.a. 0-2 cu Chindia), după ce la 0-0 au avut mai multe ocazii mari. Până la urmă, jucăm împotriva unei echipe din prima jumătate a clasamentului, va fi greu, sper să fim mai concentrați pe situațiile care chiar contează în timpul meciului”, a declarat Alexandru Pelici.

  Formații oficiale:

  CS Mioveni: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, Dumitriu, Burnea – Buziuc, Rusu, Blănaru

  Rezerve: I. Popescu – Cierpka, Coșereanu, Andrei Cristea, A, Iacob, Rădescu, Sanoh, D. Toma, S. Vereș

  Antrenor: Alexandru Pelici

  UTA: Balauru – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Vorobjovas – Miculescu, Ubbink, Roger – Dangubic.

  Rezerve: Florin Iacob – Liviu Antal, Baravykas, Dima, Isac, Mercioiu, Passaglia, Wagner

  Antrenor: Gyuszi Balint

  clas 22 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.