Aradul se apropie cu pași repezi de scenariul roșu. Care este incidența cazurilor în municipiu și județ

  de Raluca Medeleanu | 4 martie 2021, 2:13 PM | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad

  1

  Potrivit datelor oficiale oferite de Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, din totalul celor 4.271 cazuri noi înregistrate în ultimele 24 de ore la nivel național, în județul Arad au fost depistate 90 de noi cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19.

  În ceea ce privește numărul deceselor, din totalul de 98 înregistrate în întreaga țară, 3 sunt din județul nostru.

  La ora actuală, pe raza întregului județ, există un număr de 853 persoane îmbolnăvite cu Covid-19, dintre care 194 se află internate la spital. În ceea ce privește vindecările, în ultimele 24 de ore au reușit să se vindece 79 de arădeni.

  Municipiul Arad se află în continuare în scenariul galben, având rata de incidență la mia de locuitori de 2,89, apropiindu-se către scenariul roșu. Deocamdată, șase localități din județ se află în scenariul roșu.

  Mai jos puteți consulta tabelul cu situația din fiecare comună și oraș din județ, așa cum se prezintă ea astăzi:

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.