Aradul înregistrează un total de 418 vindecări de Covid-19, iar luni nu a fost raportată nicio nouă îmbolnăvire

  Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență anunță că, de pe data de 8 aprilie și până astăzi, 418 pacienți confirmați cu virusul SARS CoV-2 au fost declarați vindecați și au fost externați de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Județean Arad.

  Reprezentanții spitalului menționează că pacienții diagnosticați cu acest virus au fost declarați vindecați după ce testele II și III, efectuate la interval de 24 de ore, au ieșit negative.

  De asemenea, potrivit raportului emis de Grupul de Comunicare Strategică, în orașul nostru nu s-au mai înregistrat noi cazuri de îmbolnăviri în decursul zilei de luni, 18 mai, numărul total al celor îmbolnăviți pe raza județului Arad, de la începutul pandemiei și până în prezent, fiind tot 696.

  Cu toate acestea, amintim arădenilor că pericolul nu a trecut și îi sfătuim pe această cale să fie precauți cu plimbările pe care le fac în oraș și să respecte regulile stipulate în ordonanța ce vizează „Starea de Alertă”, purtând mască în spațiile închise și în locurile aglomerate.

  Citește și:

  Aradul coboară din topul orașelor cu cele mai multe îmbolnăviri cu Covid-19

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.