„Arădeanul” Marius Neculcea este noul prim procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara

  de Alin Olteanu | 13 iunie 2019, 9:50 AM | Regional | Topic special

  2

  Procurorul Marius Neculcea a câștigat concursul pentru funcția de  procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, în urma examenului susținut la București. Procurorul arădean a luat note de peste 9 la toate probele. Marius Neculce este fost prim procuroru al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, și până să câștige concursul a fost prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

  Precizăm că am pus cuvântul arădean, în titlu, în ghilimele, deoarece Marius Neculcea s-a născut în Oravița, dar are domiciliul în Arad de mulți ani.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.