Bălgrădean a plecat de la CFR Cluj și va apăra poarta altei echipe din Liga 1

  de Lucian Dănilă | 29 August 2022, 8:16 AM | Sport

  0

  Cristian Bălgrădean, portarul care a intrat în atenția echipelor din Liga 1 în vremea în care apăra poarta echipei UTA Arad, a plecat de la CFR Cluj, echipă cu care a cucerit două titluri de campion al României.

  În vârstă de 34 de ani, Bălgrădean va semna pe trei ani cu rivala din oraș a celor de la CFR, Universitatea Cluj, echipă la care a plecat din postura de jucător liber de contract.

  Fostul portar al Bătrânei Doamne își pierduse locul de titular la CFR pe fondul gafelor din startul sezonului, alesul lui Dan Petrescu fiind italianul Simone Scuffet.

  Universitatea Cluj i-a propus un contract pe trei sezoane.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.