Aproape întreaga secție ATI de la Orăştie şi-a dat demisia: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

  de - | 30 martie 2020, 6:01 PM | Coronavirus | Naţional

  0

  Lorena Ehim. Medic la ATI Spitalul din Orăştie (foto: Facebook)

  Demisie în bloc a cadrelor medicale de la ATI – Spitalul Orăştie. Oamenii se plâng că nu au echipamente şi aparatură medicală, scrie cotidianul Adevărul.

  Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului municipal din Orăştie a intrat în blocaj, după ce un medic, cinci asistente şi cinci infirmiere şi-au înaintat demisiile, către managerul unităţii medicale.

  „Din informaţiile mele, este vorba de un medic, 6 asistente şi 5 infirmiere de la secţia ATI care şi-au întaintat demisiile către conducerea spitalului. Motivele invocate sunt faptul că nu dispun de echipamentele şi aparatura medicală necesare pentru primirea pacienţilor cu coronavirus”, a declarat, pentru adevarul.ro, primarul Ovidiu Bălan.

  „Avem două combinezoane pentru 12 angajaţi, iar managerul spitalului nu mai răspunde la telefon. Asta e situaţia, din păcate. Nu sunt optimistă deloc pentru că ştiu cum stau lucrurile şi ştiu că suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”, a declarat dr. Lorena Ehim, medic şef de secţie ATI la spitalul din Orăştie, potrivit zhd.ro.

  Citește continuarea pe adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.