Apelul la 112 prin care un bărbat a anunțat că ar fi opt cadavre într-un camion frigorific s-a dovedit fals

  de - | 5 November 2019, 9:07 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  A fost alertă la Timișoara, luni seară. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că trupurile a opt persoane s-ar afla în remorca frigorifică a unui autotren, în apropiere de municipiu, pe drumul spre Arad.

  Potrivit surselor Digi24, bărbatul care a sunat la 112 părea să fie în stare avansată de ebrietate. Acesta a spus că într-o parcare aflată în zona aeroportului, pe autostrada A1, se afla un TIR, iar în interiorul vagonului tractat se află 7-8 persoane decedate.

  Apelul la 112 a fost fals, au informat polițiștii. Forțele de intervenție au verificat porțiunea de autostradă atât spre Arad cât și spre Remetea Mare, însă până la această oră nu găsit autotrenul descris prin apelul la 112. Echipajele de prim-ajutor au fost retrase la bază, iar în zonă au rămas polițiștii, care încearcă acum să dea de urma celui care a făcut apelul fals.

  Sursa: Digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.