duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Angajații de la Ministerul Finanțelor demisonează pe capete, în ziua în care au declanșat un protest spontan

  de - | 10 august 2023, 6:24 PM | Naţional

  1

  Angajații de la Ministerul Finanțelor recurg la gesturi extreme, în ziua în care au declanșat un protest spontan pe holurile instituției care gestionează banii României.

  După ce Marcel Boloș a ieșit din birou, flancat de gărzile SPP, acesta a mers în fața oamenilor revoltați. Lângă microfonul de la care ministrul făcea declarații în fața angajaților a venit și o angajată a MFP, care a anunțat că își dă demisia.

  Este vorba despre o femeie care lucrează la Direcția Juridică a ministerului. În timpul discursului, în care i-a spus lui marcel Boloș problemele cu care se confruntă, angajata a izbucnit în plâns. Decizia ei a fost aplaudată de ceilalți protestatari.

  Mai mult, potrivit ultimelor informații, ministrul Marcel Boloș are pe masă 15 demisii din partea angajaților de la Finanțe, notează știripesurse.

  Citește și: Protest spontan al angajaților din Finanțe, în toată țara. Și la Arad s-a oprit munca

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.