Afacerist de tânăr. Un bărbat de 26 de ani, arestat pentru trafic de droguri

  de Special Arad | 26 November 2021, 7:33 PM | Naţional

  0

  La data de 25 noiembrie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C., în baza unui mandat emis de Tribunalul București, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu. Un mandat de aducere a fost pus în executare.

  Astfel, în perioada octombrie-noiembrie 2021, polițiștii din cadrul B.C.C.O. Bucureşti – Serviciul Antidrog au desfășurat activități pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de risc (cannabis), documentând activitatea infracțională a unui bărbat, de 26 de ani. În urma percheziției, au fost ridicate 4,15 kilograme de cannabis, 36.880 de lei, 750 de euro, despre care există suspiciunea că provin din comercializarea de droguri, un telefon mobil și o cartelă SIM. Persoana bănuită a fost prezentată procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, care, după audieri, a dispus reținerea acesteia, pentru 24 de ore. Ulterior, a fost arestată preventiv.

  În cauză, continuă activităţile, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale. La acțiune, au participat jandarmii din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.