Adrian Țolea, la prezentarea raportului de activitate în CJ Arad. „De Ioțcu… nu vreau să comentez”

  de Mihai Todoca | 15 iunie 2016, 2:53 PM | Administraţie

  0

  Știri Arad. La conferința de presă a vicepreședintelui CJA, Adrian Țolea, ne-a fost prezentat un slideshow conținând raportul de activitate din ultimul an, precum și referiri la ceea ce urmează a fi finalizat.

  Țolea a menționat faptul că a preluat conducerea într-un moment dificil, în instituție existând o mare neîncredere, teamă, o perioadă de haos în Consiliul Județean. O perioadă care a coincis cu terminarea exercițiului financiar 2007-2013, când proiectele cu finanțare europeană erau în pericol de a fi pierdute, ceea ce pentru Arad ar fi însemnat pierderea unor sume importante de bani.

  Înlăturat de la conducere, Ioțcu nu a mai putut destabiliza „barca” deja găurită a Consiliului Județean, iar cu Țolea președinte interimar și cu o echipă întreagă în spate… proiectele au început să se salveze de la distrugere – susține vicepreședintele CJ Arad. De menționat este faptul că în cazul anumitor proiecte accesate, Aradul a fost la un pas de de a fi pus în postura de a da înapoi mulți bani, din bugetul local, sume ce puteau ajunge la milioane de euro.

  Întrebat fiind dacă este de părere că Ioțcu face exces de zel în aceste zile, de când a revenit la birou, schimbând oameni pe capete în CJ Arad, Adrian Țolea s-a mulțumit să spună doar atât: „Nu comentez”.

  Ca planuri de viitor, Țolea s-a declarat un om de echipă care va sta la dispoziția lor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.