duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Actorii din țară anunță că i se alătură lui Marius Manole în stradă pentru inițiativa „Fără Penali în funcții publice”

  de Raluca Medeleanu | 18 iulie 2018, 11:53 AM | Naţional

  2

  După ce în urmă cu două zile actorul Marius Manole a lansat un apel către colegii săi prin care i-a invitat să i se alăture la strângerea de semnături pentru iniţiativa „Fără penali în funcţii publice”, iată că mai mulți actori din București și din alte orașe ale țării au decis să i se alăture în această acțiune.

  Printre actorii care au anunțat că vor ieși în stradă începând cu miercuri, 18 iulie, se numără actori precum Oana Pellea, Maria Obretin, Florin Călinescu, sau Olimpia Mălai.

  „Timp de o săptămână vor face parte din distribuția piesei „Fără Penali în funcții publice” care va avea loc în București și în alte orașe din țară. Câteva zeci de actori vor fi prezenți în fiecare zi, în perioada 18-25 iulie, în Piața Universității între orele 17:00-20:00 pentru a ajuta la strângerea de semnături pentru inițiativa cetățenească #FaraPenali.

  «Regizorul» Săptămânii Actorilor este Marius Manole, căruia îi mulțumim pentru îndemnul și mobilizarea pe care a dat-o printre colegii săi din toată țara. Haideți să-i cunoașteți și să vorbiți cu ei dincolo de scena teatrului. Dacă actorii ies în stradă să dea un semnal de alarmă înseamnă că lucrurile au deviat de la normal”, se arată în anunțul postat pe pagina oficială de Facebook a inițiativei „Fără Penali”.

  fara penali

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.