A salvat mii de vieți, dar nu a mai reușit să facă la fel pentru el. Un medic cunoscut din Constanța a murit la spital

  de - | 24 octombrie 2020, 1:32 PM | Naţional

  0

  Medicul şi profesorul constănţean Octavian Unc a încetat din viaţă în noaptea de vineri spre sâmbătă, el fiind internat de câteva zile şi ar fi fost diagnosticat cu Covid-19.

  Anunţul a fost făcut chiar pe pagina sa de Facebook, iar sute de persoane au transmis mesaje de condoleanţe.
  De altfel, vineri seara, tot pe pagina sa de Facebook a apărut un mesaj în care oamenii erau îndemnaţi să se roage timp de cinci minute pentru Octavian Unc, având în vedere că starea sa era destul de gravă.
  “Profu’ Unc trece acum prin momente dificile. Haideţi toţi, fiecare după cum putem, să ne rugăm împreună în această seară. 5 minute, între 00:00 – 00:05, pentru noi nu sunt multe, dar pentru dânsul sigur vor reprezenta mult! Dumnezeu să-i dea multă sănătate”, este mesajul postat vineri seara pe pagina sa de Facebook.
  El ar fi fost diagnosticat şi cu Covid-19 şi ar fi avut şi alte probleme de sănătate.
  Mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.