A apărut cel de-al treilea număr al revistei „Altfel”, ediția din Arad

  de Raluca Medeleanu | 23 May 2017, 4:02 PM | Știri Arad

  0

  De trei luni, revista „Altfel” apare și la Arad. Sub sloganul „arădenii citesc altfel”, revista de lifestyle și fashion, distribuită gratuit în puncte strategice ale orașului, propune cititorilor câte o tematică principală pentru fiecare număr, iar lunii mai îi este dedicată călătoria, sub denumirea „the wanderer” (rătăcitorul, n.red.).

  Astfel, în paginile numărului al III-lea vei găsi jurnale de călătorie (Portugalia, Maldive) și reportaje (dintre care unul apărut pe Special Arad luna trecută, „Muzeul Săgeata Verde”), ponturi despre cum să devii un „călător profesionist”, sau cum poți rătăci în lumea dansului, interviuri cu artiști cunoscuți ai momentului (Teo Milea și Denis de la The Motans), dar și articole de nutriție sau modă, dedicate primăverii. Toate acestea, în condiții grafice deosebite.

  Ne dorim această revistă pentru noi, pentru arădeni, pentru arădenii care citesc «altfel». O revistă pe care să o citim cu plăcere, o revistă care să revigoreze spiritul Aradului, să aducă un suflu nou în peisajul cotidian, să ofere un moment de respiro în acest timp dominat de tehnologie, viteză, stres și agitație”, a spus Cristina Sabău, redactorul șef al revistei „Altfel” de la Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.