Arădencele exclamă în acest weekend: „Hello Style!” | Foto

  de Raluca Medeleanu | 22 September 2018, 3:48 PM | Monden | Știri Arad

  0

  Primul eveniment din Arad care aduce laolaltă designerii și pasionații de modă – „Hello Style” – și-a deschis porțile astăzi, în incinta palatului Bohuș, unde fashionistele găsesc tot ce au nevoie pentru a avea imaginea feminității desăvârșite: rochii, sacouri, cămăși, bluze, bijuterii, ba chiar și parfumuri, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele, căci alături de hainele nou-nouțe semnate de designerii arădeni și timișoreni, la târgul „Hello Style” se găsesc și trei încăperi întregi care găzduiesc un garage sale cu haine de firmă, purtate, dar ca noi (Zara, Atmosphere, Mango etc.)

  „Bine ați venit la prima ediție a Hello Style, cel mai cool eveniment de fashion din Arad. Adunăm fete pasionate de fashion la secțiunea de garage sale, adunăm designeri, haine outlet, avem accesorii, avem și surprize pentru toate doamnele și domnișoarele din Arad. Le așteptăm astăzi și mâine până la ora 18:00. Pe viitor ne dorim să continuăm cu noi ediții, să creștem evenimentul. Deocamdată ne-am extins pe o suprafață de 400 metri pătrați, în această clădire emblematică a Aradului, Palatul Bohuș. Pentru următoarele ediții vom alege cu siguranță locații inedite și vom crește pentru cât mai mulți arădeni!”, ne-a spus Bogdana Teglaș, organizatoarea evenimentului.

  La târg sunt prezenți cinci branduri de design vestimentar și accesorii: Arina Varga, Artizan d’Amour, Moda, Selendis și You Boutique. Astăzi, în cadrul evenimentului s-a desfășurat și un photoshooting de modă pentru Revista Altfel.

  „Ne bucurăm foarte mult că în sfârșit se face și la Arad un eveniment atât de garage sale, cât și pentru designeri. Cred că publicul arădean dorește să vadă ceea ce creăm noi, nu doar strict în atelierele noastre ci să ne găsească și în timpul liber, de ce nu? Iar noi ne bucurăm să cunoaștem și alți designeri din vestul țării, mai ne întâlnim cu prieteni, cu clienți… este foarte drăguț!”, ne-a spus Arina Varga, designer vestimentar.

  „Produsele noastre sunt toate handmade. Facem accesorii, bijuterii și decorațiuni. Am mai participat la Târgul Primăverii… dar la un asemenea târg nu. Este primul de acest fel la Arad și mă bucur că s-a realizat! E altceva și chiar îmi pare bine că am putut să particip”, ne-a spus Oana Iovanov, artist.

  Pe lângă partea de fashion, târgul „Hello Style” mai oferă și o serie de workshopuri gratuite, dintre care un curs de automachiaj cu Alexandra Iuliana, „Spa pentru minte” cu Andreas Pitters și „Accesorizează-te cu nutrienți” cu Adelina Roșu.

  Intrarea în Palatul Bohuș se face de pe partea cu Buleardul Revoluției. Taxa de intrare este 5 lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.