Târgul „Hello Style” revine la Arad cu o nouă ediție în acest weekend!

  de Special Arad | 12 December 2018, 8:34 AM | Știri Arad

  0

  Cel mai cool eveniment de stil şi fashion din Arad, care aduce în atenţia publicului arădean trei secţiuni de smart shopping: Arad Designer’s Outlet, Garage Sale şi Accesories Room, revine în acest weekend la Arad. Evenimentul este dedicat tuturor iubitorilor de reduceri, cumpărături, artă şi frumos.

  „Hello Style” se va desfășura într-o locaţie emblematică, cu însemnătate pentru patrimoniul Aradului, Palatul Bohus (intrarea se face dinspre Bulevardul Revoluției), după următorul program:

  Vineri 14.12.2018, orele 16.00-21.00
  Sâmbătă 15.12.2018, orele 10.00-18.00

  „Ce vom face la Hello Style ? În primul rând ne vom cunoaşte,socializăm,putem participa la workshopuri care să rezoneze cu stilul nostru. Vom da start la cumpăraturi şi la alegerea celor mai cool ţinute,dar şi ale celor mai inspirate cadouri de Crăciun. Iar ca bonus poate câstigăm şi premii surpriză!
  De asemenea ne vom delecta cu un Fashion Show inedit pregatit special pentru participantii evenimentulului”
  , spun organizatorii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.