A apărut noul număr al Revistei Altfel, ediția de Arad

  de Special Arad | 9 octombrie 2018, 1:17 PM | Monden | Știri Arad

  0

  Un nou număr al Revistei Altfel, ediția de Arad, a apărut săptămâna aceasta în cafenelele din oraș.

  Numărul cuprinde articole de călătorie („Travel in Cambodgia” de Basil Muresan și „În Maramureș” de Saszet Brigitta Andrea), articole de lifestyle despre „Libertatea pe 4 roti” cu Lidia Leahu, despre Sebastian Cojocaru, cunoscut arădenilor ca Dj Sebuh – „Secrete bine păzite”, despre Miss Arad 2018 – „Oameni altfel” cu Alexia Ploscaru, un reportaj despre Castelul de la Bulci – „Vino să mă scrii și apoi am să mor” realizat de colegul nostru de la Special Arad, Mihai Todoca, un interviu cu Mircea Căpățână, un pictorial cu Miss Altfel – Diana Dolga purtând haine semnate de designerul arădean Arina Varga, un articol despre sport „FitAcademy Arad” și, nu în ultimul rând, articole cu evenimente din oraș, fashion, film, auto, cariere și shopping.

  Revista Altfel este o revistă premium, de lifestyle, distribuită în mod gratuit, iar echipa care semnează în paginile sale o descriu drept „o publicație a comunității”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.