Numai bună pentru căldurile de-afară: salată din fenicul, piept de pui și cireșe





Blogul culinar Rețete Culinare Pentru Toți ne recomandă, pentru zilele înfierbântate de iulie, o rețetă ușoară atât pentru organism, cât și pentru modul de preparare, din fenicul, piept de pui și cireșe.
Ingrediente:
1 bulb de fenicul, 100 g piept de pui dezosat, 1 lingură condimente Burrito, 1 lingură zeamă de lămâie, 1 lingură ulei, 100 g cireșe fără sâmburi, 1 linguriță lemongrass praf
Mod de preparare:
Tăiem pieptul de pui felii subțiri, condimentăm cu puține condimente Burrito și prăjim în ulei pe ambele părți câte 3 min., scoatem scurgem, răcorim și tăiem fâșii. Curățăm feniculul, tăiem ¼, apoi feliuțe subțiri. Îl punem într-un bol și amestecăm cu zeama de lămâie. Adăugăm carnea, cireșele, amestecăm cu uleiul în care am prăjit, condimente Burrito și presărăm cu lemongrass.
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)