Unul dintre cei mai mari retaileri din lume va deschide un magazin la Arad

  de Special Arad | 17 octombrie 2017, 2:27 PM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Mega Image, unul dintre cei mai mari retaileri din lume dorește să deschidă anul acesta primele magazine la Timișoara şi Arad, potrivit Ziarului Financiar, care citează datele făcute publice anterior de oficialii companiei.

  Retailerul belgian Mega Image are pe piaţa locală peste 520 de magazine, dintre care peste 75% dintre acestea sunt în Bucureşti şi împrejurimi, iar restul pe o rază de maximum 250 de kilometri de Capitală. Printre oraşele mari bifate deja se numără Braşov şi Constanţa.

  „Compania a început deja să caute spaţii în cele trei oraşe pentru a deschide primele magazine în 2018. Se uită şi să cumpere mici reţele locale, dar caută şi să deschidă de la zero, pentru că are planuri mari“, spune o sursă din piaţă.

  Surse apropiate lanțului belgian susțin că primul magazin din Timișoara se va construi în zona Calea Șagului, însă nu au afirmat încă locația care va fi aleasă pentru magazinul din Arad.

  sursa: dolcevitamagazine.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad